Om oss

Batteribilen startet som et eget konsept i 2008 i Oslo og Akershus. Batteribilens grunlegger, arbeidet med batterier i noen år, hos en velkjent batteri importør på østlandet. Han så etterhvert hvor avansert batteribytte kan oppleves både for privatpersoner og firmaer. 

Batteribilen har i tillegg til bilbatterier og startbatterier også et stort utvalg av truckbatterier, liftbatterier, båtbatterier og batterier til gulvvaskere / feiemaskiner. Våre dyktige montørere hjelper deg gjerne. 
Batteribilen har nå utvidet til flere distrikter. Vi dekker nå ca 50 % av Norges bilpark. Vi har dyktige medarbeidere med god kompetanse som er klare for å bytte ditt bilbatteri hjemme hos deg eller på din arbeidsplass. Du finner oss i Oslo, Akershus, Hordaland, Rogaland, Sør-Trøndelag, nedre Buskerud og Østfold. Så nøl ikke med å ta kontakt med oss i ditt distrikt hvis du har behov for et nytt bilbatteri eller båtbatteri. Vi kommer til deg og leverer og monterer der du ønsker det innen distriktets grenser. Vi har biler på veien fra kl 08 - 20 alle hverdager samt helger i vinterhalvåret.

uuFor de fleste av oss er det ikke bare dyrt nok å bytte bilbatteri på verksted, det er ofte også et problem å få bilen dit med flatt batteri og startproblemer.  Da kom ideen med å komme hjem til kundene, slik at alt de trenger å gjøre er å ringe. Da tar Batteribilen seg av levering og montering der kunden er. Dette gjelder både for privatpersoner og bedrifter. Vi server alle.

Historie

Allerede i 2009 var vi på plass i Bergen. Etter det har vi fortløpende utvidet til å etablere oss i Trondheim, Stavanger, Drammen, Kristiansand og Hamar.

Fra 2010 har vi også spesiallisert oss på det industrielle markedet med bla. elektriske trucker, lifter, gulvvask / feiemaskiner mm. Her så vi raskt at markedet hadde behov for en aktør med stor kompetanse og kun fokus på batterier kombinert med et høyt servicenivå.